{ "Description": "Verifikasjonsfil for domeneeierskap for Microsoft 365 – sted i nettstedsroten", "Domain": "mikmarketing.no", "Id": "d3c874ab-10db-4782-b9a1-fcd47570b8f0" } Om MIK Marketing - MIK Marketing

Hva kan jeg hjelpe deg med?

MIK Marketing tilbyr rådgivning, kurs og workshops. Gjennomføres der det er mest praktisk for deg og din bedrift. Enten det er hos dere, online eller andre steder. Vi finner en løsning sammen!

Selskapet drives av Monica Iren Kristensen og hovedfokuset for det MIK Marketing leverer er:

  • Markedsføring på Facebook
  • Annonsering på Facebook og Instagram
  • Markedsstrategi- og planlegging
  • Markedsføring via Google Ads
  • Strategisk bruk av Goolge Analytics

MIK Marketing jobber med bedrifter i alle typer bransjer, og er i tillegg spesialisert innen reiseliv. Basert på kompetanse og erfaring innen både reiseliv og markedsføring kan jeg tilby løsninger som er skreddersydd for reiselivsbransjen

Hvem er Monica?

Jeg er 33 år og er fra Mo i Rana, på vakre Helgeland. Lidenskapelig opptatt av markedsføring og sosiale medier. Eier og driver av MIK Marketing as.

Av formell kompetanse har jeg en bachelor i reiselivsledelse fra BI i Trondheim og kompetansesertifiseringer fra både Facebook og Google. Jeg har og jobbet i destinasjonsselskap fra 2010 til 2017, og har derfor bred erfaring innen en rekke områder når det kommer til markedsføring og reiseliv.

Har drevet MIK Marketing siden februar 2018 og har jobbet sammen med en rekke spennende bedrifter i mange ulike bransjer siden da. 

Monica Iren Kristensen - MIK Marketing