Facebook fjerner "likes" på sider

Robust Theme

"

Facebook fjerner "likes" på sider

 

Facebook fjerner "likes" fra noen sider  - Nå er det kun "følgere" som skal vises.

Tommelen fjernes fra alle offentlige sider, som for eksempel for artister, merker og offentlige steder. Dette skjer i sammenheng med at de ruller ut det de så så flott kaller for en redesignet Facebook Pages experience.

 

 

De gjør en rekke endringer som i følge Facebooks bloggpost skal: 

 

Gjøre det enklere for offentlige personer og skapere å bygge fellesskap og oppnå sine forretningsmål.

Når likes nå fjernes på offentlige sider så er tanken at fokuset heller skal være på antall "følgere". For som kjent så kan du følge en side uten å "like" den og omvendt. Facebook sier:

I motsetning til likes, vil antall som følger en side si mer om hvor mange som mottar oppdateringer fra siden. Som igjen gir folk en bedre forståelse av omfanget.

Min umiddelbare tanke er at dette er en fornuftig endring. Følgere gir bedre innsikt, da dette faktisk viser de som potensielt kan få opp dine innlegg i sin nyhetsfeed. Som jo er den parameteren som betyr noe i denne sammenhengen.

 

 

Den nye "Facebook Pages Experience"

Som nevnt så er dette én av flere endringer de gjør for offentlige sider. I følge pressemeldingen er dette endringene:

  • En redesignet sidelayout som er renere og mer intuitiv.
  • Enkel veksling og navigasjon mellom en offentlig side og en individuell profil. Administrer siden og profilen din separat.
  • Sømløse samhandlinger med andre offentlige personer, merker og personer via tilgang til nyhetsoppdateringen: Følg andre offentlige personer, merker og partnere for å opprette en nyhetsoppdatering med emner som er viktige for deg. Hold deg oppdatert og kom i kontakt med personer og innhold i nyhetsoppdateringen for den nye siden din.
  • Nyhetsoppdateringen for den nye siden din vil være atskilt fra profilen din. Du kan følge forskjellige sider og profiler for å skape en unik opplevelse for nyhetsoppdateringen på den nye siden. Alle med full kontroll vil se denne nyhetsoppdateringen.
  • Anvendelig innsikt og flere relevante varsler
  • Oppdaterte sideadministrasjonsverktøy: du kan gi andre full kontroll (delt eierskap) eller delvis tilgang til å hjelpe til med å administrere siden din.

 

Som vanlig når endringer skjer på plattformen, så rulles dette ut gradvis og ikke alle får tilgang samtidig.
Facebook sier de vil fortsette å lansere denne nye side-opplevelsen til alle sider i de kommende månedene.

Mer informasjon (på norsk) og svar på en del spørsmål vedrørende dette finner du på hjelpesidene til Facebook.

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.