feb 15

Slik kommer du i gang med Clubhouse

Clubhouse i app-Store

Du har sikkert hørt mye om Clubhouse den siste tiden. Denne appen er en av de nyeste sosiale plattformene på nett. En app hvor det kun er lyd det handler om. Her er det ikke noe video eller chat tilgjengelig, all kommunikasjon foregår ved hjelp av lyd. I tillegg så er alt “live”. Det betyr at ingenting blir tatt opp eller lagret, alt foregår “in real time”.

Les mer
jan 19

Hva betyr Apples nye iOS 14 for Facebookannonsering?

Hva er egentlig greia med den nyeste oppdateringen til Apple iOS? Veldig kort oppsummert så vil den nyeste oppdateringen av Apple iOS etterhvert gjøre at brukere av Apple enheter, som iPhone og iPad, får opp et pop-up varsel som spør om de vil velge bort datasporing i appen de skal bruke. Som for eksempel Facebook-appen. Dette kan få relativt store konsekvenser for deg som annonserer på plattformer som for eksempel Facebook og Google.

Les mer
jan 11

Facebook fjerner “likes”

Facebook fjerner “likes” for noen sider – nå er det kun “følgere” som skal vises.

Tommelen fjernes nå fra alle offentlige sider, som for eksempel artister, merkevarer og offentlige steder. Dette skjer i sammenheng med at de ruller ut det de så flott kaller for en redesignet Facebook Pages experience.

Les mer
okt 12

Slik blir butikken din klar for Black Friday

Black Friday er kommet for å bli også her i Norge. I fjor (2019) dro nordmenn kortet for 3,8 milliarder kroner på denne dagen. Så da kan du og din bedrift like gjerne henge deg på og få din del av kaken. Her får du 6 tips til hva du kan gjøre for å forberede butikken din til Black Friday.

Les mer
aug 19

Slik lager du Facebookannonser som gir telefonsamtaler

Hvordan setter du opp en annonsekampanje på Facebook hvor målet er å generere telefonsamtaler?

Ofte når man annonserer på Facebook er målet å sende folk til nettsiden din. Enten det er for å lese en artikkel, kjøpe et produkt eller registrere seg for noe. Men hva om du vil at folk skal ringe deg og bedriften din? Du vil at folk skal klikke på annonsen din og ved å gjøre det så starter de en telefonsamtale. Altså er målet med annonsekampanjen å få denne telefonsamtalen.

Det er for øyeblikket to ulike måter å gjøre dette på: Ved hjelp av målsetningen “Rekkevidde” og en «ring nå» handlingsknapp (CTA), eller ved å benytte målsetningen “Trafikk” og bruke «telefonanrop» som mål for denne trafikken.

Les mer
mai 28

Facebook Shops – Netthandel på Facebook

Facebook annonserte 19. mai at de nå lanserer det som kalles «Facebook Shops». Deres hittil største sprang inn i E-handelens verden.

Et verktøy som gjør det mulig å selge og ta betaling for varer direkte på Facebook. Da uten at kunden må linkes videre til din nettbutikk og fullføre checkout og betaling der.

Les mer
mar 13

Video på Facebook – 4 tips for å komme i gang

Video på Facebook

Video er fremtiden i på Facebook og sosiale medier generelt har vi hørt igjen og igjen de siste årene. Vel, fremtiden er uten tvil her. Og video bør være en viktig del av din strategi når det kommer til markedsføring på nett og i sosiale medier, både for organisk og betalt innhold.

Video er fremtiden på Facebook og i sosiale medier generelt har vi hørt igjen og igjen de siste årene. Vel, fremtiden er uten tvil her. Og video bør være en viktig del av din strategi når det kommer til markedsføring på nett og i sosiale medier. Både for organisk og betalt innhold.

Her får du noen grunner til hvorfor video er viktig på Facebook, og 4 tips til deg som vil komme i gang nå.

Les mer
jan 27

Bli god på stories med disse 4 appene

Instagram Story

Å ha en strategi omkring bruk av “stories” i sosiale medier kan være fornuftig. Dette er et format som vokser kjapt og det å dele innhold i stories er super måte for følgerne dine å bli kjent med deg og din bedrift. Kanskje syns du, som så mange andre, at det er litt utfordrende å komme i gang med å lage stories selv for din bedrift eller merkevare. Så her har jeg samlet 4 apper du kan teste ut for å bli enda bedre på “stories”.

Les mer