mai 13

Hvorfor skal du prioritere video på Facebook?

Visste du at innen 2019 vil 80% av all trafikk på internett være video?

Kanskje har du lagt merke til at video tar mye av plassen i nyhetsfeeden din på Facebook? Formatet engasjerer mer enn annet innhold, og derfor prioriterer også søkemotorene og de sosiale mediene video. Videoinnlegg på Facebook har faktisk 135% større organisk rekkevidde enn bildeinnlegg.                                                                                  

Og vinneren av alt videoinnhold på Facebook er «Live Video».

Facebook Live lar deg kommunisere med ditt publikum på en veldig personlig måte. Folk på Facebook bruker 3x mer tid på å se LIVE VIDEO enn ordinær video.Og de kommenterer 10x mer. Så det er uten tvil en gylden mulighet du burde benytte deg av når du skal markedsføre din bedrift på Facebook.

Her har du en oversikt med informasjon om video på Facebook, samt noen tips om hvordan du kan bruke video i markedsføringen av din reiselivsbedrift. Klikker du på bildet kan du laste det ned for å se nærmere på hvorfor video er ekstremt viktig når du markedsfører bedriften din på Facebook.